27 June, 2011

gelagat Emir Fawwaz 11 month..


last 15th July, my lil encem boy turn 11 month.. keletah dah banyak.. mulut dah bising.. tak pernah pandai nak duk diam.. sgt suke main ngan papa..


dalam kete mane nak duk diam-diam dah cam dulu.. tangan mmg cepatjer..tekan situ..tekan sini..
sangat fobia tengok bende yang berbentuk stereng.. pusing stereng sambil mulut bunyi.. air liur, buih liur sume kuar...
berjam-jam pusing stereng pun takpe.. momma ngn papa lak yang penat tunggu.. bila nak balik nanges boikot.. camner tu...

14 June, 2011

are we twin?????? aqeeFawwaz

emir fawwaz & aqeef~ sebulan sekali mesti jupe.. kalau salah sorang girl, musti dah jatuh cinta dah...hehhehehe



tema baju same.. cam twin tak???


aqeef more selamber & sempoi compare to emir fawwaz.. fawwaz suke senyum..


really love this picture.. both of them so commmeelll

at Cameron Highland.. bercuti pun bersama.. rindunye momma kat aqeef..


their 1st meeting.. time ni emir 4 month, nampak cam baby lagi.. mommy, looks how fast they grow-up..








emir: aqeef nanti kite jupe lagi,k...



13 June, 2011

having a lot of fun at playground ;)

last month papa ajak gi kuala kangsar jupe his sister and his beloved nephews.. sampai sane, kak nadia ajak gi playground bawak hero-hero main.

let me introduce heroes yg encem2 itu...

emir fawwaz with hero sulung - Irham Haziq..

this is our 2nd hero- Irsyad hazim fawwaz senyum lebih2 lak ngan hero bongsu ni- Iman Hadif.. waaaa.. our family ramai hero kan??


the boys having fun.....


as for my lit fawwaz, this is his first experience enjoy riding and playing at this place.



his first experience playing swing...


riding a donkey..


as usual momma n papa always akan interprem..tak sah kalau tak bergambar..


~one happy family~

ptg tu dengan busyuk masyam nye kiteorg balik terus Penang.. till we meet again,k my heroes!!

08 June, 2011

emir fawwaz at bufday parties..

his first birthday party invitation at mcD Perda.. Birthday Iman & Ireena..



"Happy Birthday Iman & Ireena.."


tapi...........


..


..


..


..


..


..


..


..

..

..

..

on that day, i've got fever....huk hukk.. walaupun demam, saya tetap bersemangat attend this birthday party..



kan kan? nmpak bersemangat kan? am i a gud boy????

second birthday party invitation is at a&w Jusco Perda with black & white theme.. Irfan"s Birthday hye... happy nye saya arini dpt jupe ramai kwn..

encem tak papa saya?? sape lagi encem, papa ke saya????



saya anak manje momma.. and..she loves me so muuucchhhhh...


dah penat mommma.. dah dapat balloon ni, jom la balikkkk..

07 June, 2011

hye....saya sudah lame tak hapdet blog...

hiii.. testing 1..2..3... sudah lame tak update.. rase malu dah seganla plak nak menulis.. tak tau nak mulakan dari mane..taip..delete..taip lagi dan delete lagi....hik hik hik...


tapi... yeaayyy momma dah ade mood nak update!!!! itu aura sudah mari..insyaAllah pasni akan selalu post new entry....


my busyuk busyuk masyam baru mangun tdo.. always luv this smell..