05 January, 2011

Sambungan citer New Year 2011

1 jan 2011 kami menghadiri kenduri- kendara, 2 jan lak acara bersukan.. hehhehe.. bersukan? bukan mama yang bersukan tp mama ngn fawwaz bagi sokongan kat papa bersukan. acara bersukan yang papa sertai adalah sukan bowling.. hehhehe.. 2 hb tu papa ade lawan bowling antara kwn2 keje dia kat Megamal, Penang..

tu diaa.. ni bkn papa fawwaz tp kawan papa fawwaz.. hehhee


papa dan mama sonok bergambar.. maner anaknye???

fawwaz busy ngan aunty2 and uncle2... sonok btul ramai yang layan dia.. tp sebentar saja.. fawwaz kepenatan sokong papa, tertido la plak.. bukan kejap, tp lame tu.. tgh bising2 tu dia boleh tdo dengan nyenyaknye.. haiiisss...

sementara fawwaz tido, aku telah diberikan tugas lak.. kene tolong catat skor pemain-pemain ni.. biasa pihak bowling print jer..tp kat megamall ni kene catat sendiri lak.. diorg printkan utk big tournament jer.. leh eh camtu?
peace from pencatat skor.. jgn risau yer adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang, saya menjalankan tugas dgn penuh telus skali. takde penipuan atau sabotaj walaupun suami saya bertanding dlm game ni.. hahahhhaa..poyos..

berkat aku yang gigih mencatat dan men"total" skor maka keputusan perlawanan pun dapatla.. gambar di atas adalah geng-geng yg lawan bowling aritu.. group yang menang dpt trofi.. tp group papa tak menang tp kmi tetap sokong papa.. go papa go..

after layan bowling kami meneruskan pencarian kasut papa.. ehsan nak beli kasut.. so masuk pasific soping lak..fawwaz masih lagi tido dengan nyenyaknye.. best sb aircond kot.. fawwaz rase cam duk kat kampung kiteorg kat obersea kot..hahha.. leh ke camtu? mama yang lebih, fawwaz over-river jer penah, obersea lom lagi yer... selepas aku pun dah bosan menunggu ehsan Q untuk bayar, fuhh mmg panjang Q aritu.. maka anak kesayangan kami pun bangun dari tido... bukak mata terus senyum nakal kat mama.. ilang penat aku tgk muka budak encem ni...



No comments: