03 January, 2011

Happy New Year 2011

arini dah 3 hari di tahun baru.. arini keje cam biasa tp busy sket sb Semester Jan - Apr 2011 dah bermula.. ari pertama ni diri rasa cam artis, student dtg berduyung-duyung nak mintak t/tangan for their registration form.. diri rase cam kerani gak sebab tlg register course yang problem.. hahhaha.. diri rase cam kat counter customer service gak sb kene layan student yang byk karenah tak pandai camner nak register subjek.. huhuhu.. ape da depa ni...

ni nak citer activity kami sekeluarga mase cuti new year aritu.. cuti rase kejap jer.. huhuhu.. tu pun nasib baik PM bagi cuti extra sehari, tak reti-reti nak bersyukur?? mekacih yer...

1 jan 2011 acara berkunjung ke tempat kenduri. seharian dari lunch ke dinner mkn nasi kenduri.. ade 3 jemputan, tp maaf yer.. hanya 2 jemputan yg mampu gi.. tghari ke tempat kenduri Aimi kawan FKE, malam lak ke Farhy"s wedding kawan Cimb ehsan.

sebelum masuk ke Ball Room, acara menunggu ketibaan kawan-kawan.. bosan2 menunggu wajibla mengambil gambar.. fawwaz pun bermood baik..

happy face with papa, mama pun nak gak... tadaaa...

hamboii.. senyum sampai sepet mata... di bukan senyum tapi sengeh dah encemama ni...

Farhy and Siti Mariam's wedding at Setia Pearl Island Country Club Penang.. very beautiful couple.. mase pengantin diiring masuk, dengan alunan lagu rase terflash back zaman kiteorg kawen mude-mude dolu... hahaha.. nak jugak tu.. tp wedding diorg sgtla grand dan nmpak so perfect...


mama, papa and emir fawwaz with the Pengantin...


ni kawan fawwaz mase dalam perut dulu.. nama aishah.. fawwaz muda sebulan dari aishah ni.. dulu jupe masing-masing dalam womb mama, tapi malam tu first time jupe.. aishah suke fawwaz, asik nak pegang-pegang, siap jerit-jerit lagi sonok.. nnt aishah dah besar nnt aunty citer, musti aishah malu-malu.. hahhahaha...

sebelum balik umah wajib la bergambar 1 family.. hahhaa.. inila keluarga kecik saya..

1 comment:

ainnazari said...

salam,blh email sya x? sya nk tanya lanjut pasal ur master's sv, Dr.Anwar...

ainnazari@yahoo.com