05 January, 2011

Sambungan citer New Year 2011

1 jan 2011 kami menghadiri kenduri- kendara, 2 jan lak acara bersukan.. hehhehe.. bersukan? bukan mama yang bersukan tp mama ngn fawwaz bagi sokongan kat papa bersukan. acara bersukan yang papa sertai adalah sukan bowling.. hehhehe.. 2 hb tu papa ade lawan bowling antara kwn2 keje dia kat Megamal, Penang..

tu diaa.. ni bkn papa fawwaz tp kawan papa fawwaz.. hehhee


papa dan mama sonok bergambar.. maner anaknye???

fawwaz busy ngan aunty2 and uncle2... sonok btul ramai yang layan dia.. tp sebentar saja.. fawwaz kepenatan sokong papa, tertido la plak.. bukan kejap, tp lame tu.. tgh bising2 tu dia boleh tdo dengan nyenyaknye.. haiiisss...

sementara fawwaz tido, aku telah diberikan tugas lak.. kene tolong catat skor pemain-pemain ni.. biasa pihak bowling print jer..tp kat megamall ni kene catat sendiri lak.. diorg printkan utk big tournament jer.. leh eh camtu?
peace from pencatat skor.. jgn risau yer adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang, saya menjalankan tugas dgn penuh telus skali. takde penipuan atau sabotaj walaupun suami saya bertanding dlm game ni.. hahahhhaa..poyos..

berkat aku yang gigih mencatat dan men"total" skor maka keputusan perlawanan pun dapatla.. gambar di atas adalah geng-geng yg lawan bowling aritu.. group yang menang dpt trofi.. tp group papa tak menang tp kmi tetap sokong papa.. go papa go..

after layan bowling kami meneruskan pencarian kasut papa.. ehsan nak beli kasut.. so masuk pasific soping lak..fawwaz masih lagi tido dengan nyenyaknye.. best sb aircond kot.. fawwaz rase cam duk kat kampung kiteorg kat obersea kot..hahha.. leh ke camtu? mama yang lebih, fawwaz over-river jer penah, obersea lom lagi yer... selepas aku pun dah bosan menunggu ehsan Q untuk bayar, fuhh mmg panjang Q aritu.. maka anak kesayangan kami pun bangun dari tido... bukak mata terus senyum nakal kat mama.. ilang penat aku tgk muka budak encem ni...



03 January, 2011

Happy New Year 2011

arini dah 3 hari di tahun baru.. arini keje cam biasa tp busy sket sb Semester Jan - Apr 2011 dah bermula.. ari pertama ni diri rasa cam artis, student dtg berduyung-duyung nak mintak t/tangan for their registration form.. diri rase cam kerani gak sebab tlg register course yang problem.. hahhaha.. diri rase cam kat counter customer service gak sb kene layan student yang byk karenah tak pandai camner nak register subjek.. huhuhu.. ape da depa ni...

ni nak citer activity kami sekeluarga mase cuti new year aritu.. cuti rase kejap jer.. huhuhu.. tu pun nasib baik PM bagi cuti extra sehari, tak reti-reti nak bersyukur?? mekacih yer...

1 jan 2011 acara berkunjung ke tempat kenduri. seharian dari lunch ke dinner mkn nasi kenduri.. ade 3 jemputan, tp maaf yer.. hanya 2 jemputan yg mampu gi.. tghari ke tempat kenduri Aimi kawan FKE, malam lak ke Farhy"s wedding kawan Cimb ehsan.

sebelum masuk ke Ball Room, acara menunggu ketibaan kawan-kawan.. bosan2 menunggu wajibla mengambil gambar.. fawwaz pun bermood baik..

happy face with papa, mama pun nak gak... tadaaa...

hamboii.. senyum sampai sepet mata... di bukan senyum tapi sengeh dah encemama ni...

Farhy and Siti Mariam's wedding at Setia Pearl Island Country Club Penang.. very beautiful couple.. mase pengantin diiring masuk, dengan alunan lagu rase terflash back zaman kiteorg kawen mude-mude dolu... hahaha.. nak jugak tu.. tp wedding diorg sgtla grand dan nmpak so perfect...


mama, papa and emir fawwaz with the Pengantin...


ni kawan fawwaz mase dalam perut dulu.. nama aishah.. fawwaz muda sebulan dari aishah ni.. dulu jupe masing-masing dalam womb mama, tapi malam tu first time jupe.. aishah suke fawwaz, asik nak pegang-pegang, siap jerit-jerit lagi sonok.. nnt aishah dah besar nnt aunty citer, musti aishah malu-malu.. hahhahaha...

sebelum balik umah wajib la bergambar 1 family.. hahhaa.. inila keluarga kecik saya..