30 December, 2010

FINAL AFF SUZUKI CUP 2010... horreeyy esok cuti!!!!!


horeeyy.. malaysia menang 4-2 lawan indon..

lagi horreeey bile esok cuti..

time kacih pemain malaysia dan time kacih penjaga gol malaysia kerana usaha korang 1 malaysia dpt coti.....

al-kisahnye malam tadi aku ngan fawwaz ikut papa gi tengok bola dengan kwn2 kat umah abg sanusi.. best dapat lepak kat bungalow 2 tingkat abg sanusi.. cantik umah dia, walaupun still single tp sgt kemas dan walaupun blum mampu nak beli bungalow, tumpang lepak pun dah kire happy dah.. ngeh ngeh ngeh...


peserta acara menonton bola secara percuma beramai-ramai.. sgt sonok dan sgt enjoy..




encem mama ngan uncle azmi.. sangatla seronok dia pun.. biasa kul 9.30 dah tido, oleh kerana Final AFF punye pasal dan sgt suke tgk football, waktu tido terpaksa delay.. lepas abis bola kami balik umah tp almost 12 gak dia tdo malam tadi. susu dah abis berbotol2 tapi takleh lelap.. asyik nak main.. sb excited malaysia menang kot.. nasib baik tak meragam.. behave.. arini kul 9pagi baru bgn. muka cam dan mengantuk tapi tahan yer anak mama.. fawwaz dah 5 bulan setengah dah.. nampak cam dah besar anak mama.. flies too fast.. baju ni aunty puai yang bagi.. time kacih jugak yer aunty puai bg fawwaz baju ni.. nampak lagi encem encemama ni...


2 comments:

Anonymous said...

came-came... pakai sokmo eih, nnt dh beca x muat plk... hehe... mmg encem encemama ida nie... hehe... ;)

Noorul said...

comel anak ida... ayang add blog ida dkt bolg ayang ye... saja nak ikuti perkembangan kawan2... ni blog ayang... http://noorul-lensaphoto.blogspot.com/