01 December, 2010

EMIR FAWWAZ MEETS AQEEF

Weekend aritu mazura and her family berholiday kat Penang. Diorg sampai sabtu, so berdesuppp kami jupe dia kat island.. ( hhehehheeh.. poyo jer, bukan berdesupp tp terkedek2 sebab aku mandi lambat, siap2 kan si budak encem tu lagi.. mmg lambat la jawabnye)..


titik pertemuan kami kat Kapitan Hotel Gurney.. suke Kapitan sebab ramai mat-mat dan mek-mek Salleh dtg mkn2 kat sini.. siap promote mazura lagi ramai omputih kat situ nnt kite rase cam kat obersea.. tp Sabtu aritu tak nampak lak bayang mat salleh pun datang makan kat Kapitan Gurney tu... huhuhuhuu.. camno tu? tp Mazura, btul aku tak tipu.. biasa ramai jer omputih kat situ tau...


rase tak sabar nak jupe besfen aku ni.. nak jupe Aqeef sgt2.. selalu tgk gmbar kat fb jer.. then pastu diorg datang... nyembang2, borak2.. lame gak lepak, dari tak ujan, smpai la ujan.. ujan dah reda sket, smpaila ujan lebat balik... kami tak pandai2 nak gerak.. hehehhehehe.. maaf yer tokey Kapitan kami terOver sket buat cam rumah sendiri..

tara.. mazura, azlan and aqeef yg montel lagi comel...

aqeef : emir, jomla kite tgk camera.. aku pegang tangan ko ni.. jom la..

emir: tanak... aku jual mahal.. aku nak tgk lukisan kat dinding ni...

emir: boringla mama ngan mommy kite ni.. asik nak bergmbar jer.. aqeef, aku nak buat muke bowing...

aqeef: tau tak pe..... jom aku tgk daddy aku, ko tgk papa ko, nak tak ....

then kami gerak gi Feringhi Penang.. lepak2 kat Hard Rock Hotel.. bergambar lagi....


emir: napela mama ngn mommy kite tepek kite kat dinding uncle beatles ni??

aqeef: ntah.. kite layan jerla.. yang penting kite geng..


emir: aqeef, cun gak gitar ni yer.. kite pujuk mama ngn mommy kiter beli nak? leh gigs sesame..

aqeef: maner leh.. mommy nak aku jadi pilot bile besar, ko lak kene jadi doctor tau.. pegang jer boleh.. ko jangan perasan nak jadi penyanyi lak..

emir: baikkk.. aku pegang jer...

encem tak saya ni???

emir fawwaz with mama

emir fawwaz with papa..

emir: with mama again.. byk nye gmbar saya ngn mama.. papa tolong snap jer.. cian papa..

mama: takpe, mama mmg giler kuasa bab-bab bergambar ni.. hehhehehe



sonok gler jupe mazura and her sweet family.. nanti kite plan next percutian,k.. CAMERON HIGHLAND.. maybe??????

1 comment:

___MaZuRa___ said...

kahkahkah... dialog tu mmg kelakor... sorry la budak2 kecik, mama n mommy mmg gile kuasa bila depan camera...thanks beb dtg jumpa kitorg. sure, lepas ni CAMERON plakkkk... yeeehhhaaaa....