01 November, 2010

hari yang bosan..

S.A.N.G.A.T....... B.O.S.A.N!!!!!!


skang kat bilik opis tgh bosan-bosan tak tau nak buat ape.. paper sume dah baca, blog2 sume dah baca gak, ym dah bosan menaip.. makan pun dah kenyang tahap haperr dah.. ngantuk? mate tak terase nak tido, malam tadi dah lame tido.. huhu.. kesian nye saya kat opis arini.. kwn2 sume busy dengan marking exam paper, ade yang kene invigilate. errrmmm.. update blogla..

citer pasal weekend. semalam kuar soping barang2 si encem. ari2 kuar mesti beli barang dia, ade jer yang nak kene beli. plan semalam nak gi tesco beli pampers. pastu termelengcong kat Queensbay lak. ehsan nak shoping kemeja, last2 tak beli terbeli sweater and cap si encem lak. huhuhuhuu.. fawwaz gak yang untung..

ade gambar terbaru mama bersama fawwaz..