25 October, 2010

Jalan-jalan ujung minggu..

Ujung minggu tak pernah duk diam kat umah. Last weekend balik Kelantan. This weekend lak kuar jalan2 amek angin Penang. walaupun skangni ade baby, tapi jalan tetap jalan. acara soping pun tetap diteruskan. fawwaz sporting time kuar. maybe sebab dr dalam perut mama lagi asyik bawak fawwaz jalan. dah training siap-siap..


sebelum soping, makan la dulu. org kata kalau kenyang perut, pasti suke hati untuk soping dan jalan2.. hehehehehe.. kami layan briani tanduri kat Kapitan Gurney.. fawwaz duk diam dalam carrier dia tu dengan dahi tertampal cool fever. tak demam tapi kepala dia panas sket pagi tu, so letak cool fever siap2 untuk keselesaan.

with ensem mama..
mase utk jalan2 kat Gurney Plaza..

benti makan lagi kat hot n roll.. sgt suke crispy pizza kat sini.. mkn lagi.. mane tak gemok..


Fawwaz mmg tdo awal setiap malam so sebelum magrib kami dah kene sampai umah. Alhamdulillah balik umah pun fawwaz tak meragam. dia Tdo dengan nyenyak nye malam tu...

No comments: