05 October, 2010

Cerita Raya Lagi...

Sambung lagi cerita raye aritu..

raye ke 3 kami sambung beraye kat Kota Bharu lak.. Raye ke 4 lak hari bergelak ketawa bersama kawan2 Zainabian. Hari tu ade 2 undangan iaitu kenduri Nas dan Aqiqah anak Dayang, QQL.

Destinasi pertama : Wedding Nas

Selamat Pengantin Baru Nas and husband.. moga bahagia hingga ke akhir hayat.. Cepat2 dapat baby cam kami tau.. syok sgt...

sesi bergambar ngan kawan2 lak.. sume pantang dan fobia tgk kamera, musti nak menempel..


Bergambar bersama Panting Baru, Nas..

aksi bebas..

sonok layan photographer tu.. posing byk2, borak dan di ikuti dengan gelak yang melampau sampai masing2 lupe husband and anak2.. rase cam di alam sekolah menengah yang gila2 tu balik.. Nasib baik aku dapat husband yang sporting, biar kan aku lupa diri seketika bersama kwn2..

di kala aku bergila2 ngan kawan2, ehsan jaga fawwaz dan cuba menenangkan si anak...

Destinasi kedua: Aqiqah QQL

Acara ke 2 ialah konvoi beramai2 ke rumah dayang, sempena aqiqah QQL.

Ini ialah Dayang Dayana Awang Omar. tuan punya majlis. dah lame tak jupe si dayang ni since abis form 5. dalam kelas dulu dayang duk belakang aku. skangni dayangni duk obersea, kawen dengan mat saleh London and got tembam + cute boy, QQL..


seperti biasa fawwaz akan tido bila bertandang ke rumah orang. Perangai baik encem mama ni membolehkan mama menyembang sedasyat dasyat nye.

sebelum balik , acara wajib ialah bergambar beramai2 bersama kwn2. masa balik tu baru rase diri kepenatan sebab menggunakan sepenuh hati anggota mulut dan pipi setelah beberapa jam bersama kawan2. walaupun penat tapi sgt sonok.. Fawwaz pun sonok dapat kumpul lagi duit raye dari aunty-aunty kaya zainabian.. mekacih kwn2..

No comments: