04 October, 2010

Aidilfitri 2010

Aidilfitri tahun ni kami bertiga beraye kat Terengganu pada raye pertama smpai ke 3, then balik sambung raye kat Kota Bharu lak. This year tahun pertama kami beraye with our beloved son. Alhamdulillah hasrat tahun ni untuk beraye dengan kehadiran anak termakbul. Thanks to Allah. Syukur sgt2..
Masih tak terlambat lagi rasenye nak upload gmbar2 raye aritu..

first day raye.. bergambar beramai2 dengan keluarga husband at t'ganu with brown theme.

one big family.. with sedara mara..

Aidilfitri with our beloved son. Fawwaz waktu ni berusia 58 hari.. nak bagi pakai baju melayu kesian sgt sebab still kecik lagi. uncomfortable for him.

happy faces with Emir Fawwaz..


2nd day raye.. theme papa and fawwaz is orange color, mama pink. raye ke2 duk umah layan tetamu yg tak benti2 datang.

sonok sgt beraye kali ni, fawwaz gud, tak banyak ragam. asyik tido jer bile kat umah org.. oyer, lagi tambah sonok fawwaz dapat banyak duit raye.. hehhehhe..


3 comments:

___MaZuRa___ said...

selamat hari raya too.... next year bg emir pakai baju melayu ok. aqeef this year dah pakai sbb mommy dia over excited. nak plak ade size dia...hehehe...

Ida Rahayu... said...

aku pun mula nyer excited gak nak pakaikan emir baju melayu sedondon dgn papa dia, tp takde size yg ngam ngan dia. tahun depan insyaAllah leh pakai dah.

Ida Rahayu... said...

mazura, aqeef comel sgt pakai baju melayu.. bam bam sgt dah aqeef yer..