24 June, 2010

Bulan training yg best...

Bulan ni penuh ngn training yang best2.. hehhehhhee.. training yang best tu maksudnye training kat hotel & dapat mkn buffet kat hotel yg best2... waa.. best bangat la kirenye dpt mkn free.. dari segi training tu biasa2 jer.. aku ni bukan leh focus blajar lame2.. ball room yg sejuk tu pun jadi panas kalau focus dengar training lame2...

1st training: 26 May 2010.. Eastin Hotel..

kat ball room training pasal software cst.. yg ni cam best sket sb aku pernah guna cst utk design antenna mase blajar degree dulu.. adela daya penarik nye...

mkn2 time.. dessert yg comel2 dah sodap2.. ni jer sempat snap.. pastu layan mkn sampai kenyang... sume bantai.. bb pun sonok dpt mkn best..

2nd training : 2 june 2010.. Evergreen Laurel Hotel, Penang.

training yang ni under Kementerian Pelajaran Tinggi Malaysia. Satu malaysia dtg kat penang utk training Wireless. Best gak dpt goodies yg best2 sb budget diorg byk..

training ni byk dato'2 , prof2, dr dari um, usm, upm, uitm, byk lagi u la.. aku jer lecturer biasa.. diorg ingt aku student.. huhuhhuuh.. time training ni takleh nak main2 sgt sb sume cam focus tak larat..

makan2 time.. time yg di tunggu2.. mula2 cam agak segan nak beriang-ria amek gmbar.. al-maklumla sume cam serious jer.. pastu perasaan ingin bergmbar tidak dpt disekat2 lagi.. so tanpa malu dan segan kiteorg lepas gian...