19 May, 2010

Prepare Final Exam Q...

Arini aku bekerja dengan baik sekali.. Tgh pulun buat soalan Final Exam October 2010 utk sem depan.. mane tak pulun nyer, tarikh vetting soalan final ni minggu depan ari Isnin.. huhuhuhu.. kelam kabut buat soalan ni ha.. terkedek2 tekan calculator buat skema.. bb pun turut belajar buat soalan n skema microwave la yer...

Tp okla bersusah-susah dahulu, bersenang-senang dan enjoy sepuas hati untuk sem depan.. Sem depan aku tak diberi work load langsung, that's means mmg takyah mengajar pun.. tp yg penting gaji still on seperti biasa.. free sementara tunggu aku deliver and free after deliver.. huhuhuhu.. student masuk daftar sem depan 5 July, 24 July due date banak aku.. sonok nye... enjoy...

after maternity leave dlm bulan 9, ujung bulan 10 student dah nak exam.. so untuk menyenangkan sume pihak, lebih2 lagi la pihak aku ni yg mmg malas keje, ketua bidang tak bagi aku work load langsung.. abis jeles sume kwn2.. huhhuuhu.. itula.. nak cuti bersalin pun kalau kene masanye nye mmg best.. kalau kene cuti bersalin ujung sem mmg penat sket.. terboyot2 bawak perut ke kelas sementara tunggu bersalin.. alhamdulillah sgt aku dpt kesenangan yg melampau-lampau ni..heeeeeeeeeee....

1 comment:

ummu humaira said...

salam ziarah...
nak jimat dan hijaukan alam...?
try cloth diapers for your coming baby...murah je...pastinya berbaloi-baloi...

http://littlepreciousgarden.blogspot.com