16 April, 2010

Writing thesis..

Pagi ni bangun lambat, so lambat la gi keje.. gerak dari umah kul 9 pagi smpai uitm thumb print kul 9.03 pagi.. Lapar.. then kak juliana ajak gi breakfast.. today having breakfast at mcD.. mcD lagi.. baby, sorry,k.. mama mkn fast food lagi... mama tau it's not gud for u.. tapi.. mmg takleh nak tinggal terus.. sb mama really suke breakfast kat sini.. hehehhehe..

Then after breakfast, balik opis, sambung writing thesis master.. memang busy lately, hari2 ngadap laptop & komputer.. smpai 2 komputer gune.. hhuhuhhu.. yerla.. aku ni jenis yang malas nak gi library pinjam buku, sume reference aku ialah e-book.. so record aku kat usm kire bersih lagi la.. takde denda antar buku lambat.. hehehhehe..buku pun tak pernah pinjam... huh... nasib baik ade teknologi yg canggih ni, tak yah aku susah2 pinjam buku berpuluh2 biji untuk siapkan thesis ni... laptop untuk typing, pc opis untuk bukak e-book.. e-book ni bukan nye leh copy & paste.. so terpaksa la aku baca & taip... kalau leh copy & paste..huhuhuu..sonang la idupku..

aku selalu writing thesis ni kat opis jer..during office hour, blk umah mmg tak bukak langsung.. blk umah utk rest & spend my time with my darling.. hehhehhehe...mmg tak suke bawak balik keje kat umah..


inilah keadaan meja opisku yg bersepah2..

thesis nak kene submit 30 hb ni, so nextweek on Monday plan nak bagi supervisor check thesis tu ( en ehsan tolong antar saya gi usm,k..) alhamdulillah kul 6 ptg td dah siap. sempat edit lagi after print.. tensen tul pas print baru nmpak ade typing error or whateva error.. huuhuhu..

thesis sudah siap..so weekend ni ape lagi...leh la enjoy!!!!!

No comments: