28 April, 2010

Viva..

Just receive sms from my supervisor, Dr Anwar Hasni about my VIVA details: (huhuhuhu.. kecut perut dah aku ni ha...)

Date: 11 May 2010
Time: 2.30 pm
Panel 1: AP Mahfoozur ( Dr dari Arab.. huhhuhu.. ntahla paham ke tak dia tnya nnt..)
Panel 2: Dr Wan Amir

Kwn2 doakan saya,k.. baby pun doakan mama yer.. moga mama viva ngan success skali... abg pun kene doakan syg byk2,k tau...

3 comments:

___MaZuRa___ said...

wish u all the best babe... ingat kite present masa diploma dulu... sukses ape... siap melompat2 lepas present tu... kelakar kan....

Ida Rahayu... said...

Thanks dear,

aa'aah.. ingat. sweet kan? padahal panel kite mase tu 4 org.. termasuk PM Zaki ngn PM Rusnani.. teruk org yg present awal dari kite kene bantai... kite dah nak last kan present time tu..

aku harap sgt time Viva master ni panel jadi ok cam kite diploma dulu.. amin..

___MaZuRa___ said...

yeap... kite psiko time tu tgk org yg sebelum kite present. kene kow2... siap kantoi bukan projek sendiri. tiba time kite last sekali panel ok je. tak tanya byk pun. aku rasa kan ida, muka kite ni suuuuwwwiiitttt sgt sampai panel tak sampai hati nak tanya byk2 pun. hahaha..... harap2 nnt viva master ko going smoothly.... aku plak yg berdebar2 ni.... macam aku plak nak present.