22 April, 2010

no work to do...

arini sungguh tak bermotivasi nak keje.. chewah.. macamla ari2 lain rajin sgt nak keje.. dari pagi kuar gi breakfast kat mcD, mcD lagi... tapi dimaafkan la tak minum coffee.. minum hot milo.. pas breakfast blk opis.. bukak facebook, chatting kat ym ngn kwn2.. baca blog, baca email.. huh..bahagianye idup.. pastu aku start bosan...
bosan2 punye pasal aku gi jusco ( ni yg aku suke ngan keje aku, mmg flexible, leh kuar sesuke hati.. hhahhaha)... alang2 jusco ngn uitm perda ni about 1 km jer.. mmg dekat.. tak sempat sejuk la aircond kete, dah smpai jusco tu.. kat jusco singgah Kenny Rogers mkn muffin & orange juice.. pastu gi window shopping kat jusco.. pusing2 try2 baju.. tersuka lak maternity blouse ni.. so beli la sepasang..

pas shopping kat jusco.. skangni aku kat bilik opis.. balik solat n mengadap pc.. nak buat keje pun mmg takde keje.. skangni student tgh exam.. test sume dah marking, coursework students pun dah tampal kat luar bilik.. huuhhuuhu... tunggu exam student aku 26 hb ni.. barula ade keje, marking exam paper.. busyla sket time tu..

ingat japgi nak do correction thesis aku la.. and prepare slide utk viva.. hmmm.. sempat ke nak buat ni? tinggal 30 minit sebelum kul 5.. kul 5 dah nak blk pulak...hehhehhehe...

1 comment:

___MaZuRa___ said...

bahagia nye hidup... nape la aku tak jd lecturer cam ko... aku dah nak muntah dah buat keje2 aku ni..... benci tau.... AKU NAK JD ORG KAYA....