27 April, 2010

marking exam papers..


Semalam students aku dah exam.. kul 9-12 pm. tp dlm kul 11 lebih camtu ade sorang student yg amek exam yang same dtg bilik aku, btulkan coursework dia.. terkejut aku.. exam lum abis.. tp dah tercongok kat bilik aku ni ha.. tnya dia, rupanya dah separuh kelas dah kuar.. huhuhuhu.. senang sgt ke soalan aku tu, or terlampau susah smpai cramp otak diorg??????..


arini ade keje la aku kat bilik ni (hehhehehe smbil marking smbil ber'ym & baca blog & up-date blog)... nak abiskan marking student's answer booklet ni.. pastu leh focus kat thesis & prepare for viva.. dah nak abis utk 1 class.. 1 class lagi lum usik.. performance diorg pun quite ok... errmmmmm.. gud..

No comments: