01 April, 2010

kl trip.. part 2

dah lame tak up-date blog, busy dgn writing thesis.. ptg ni nak jupe supervisor kat usm, nak tunjuk sume result2 yg dapat mase experiment test robot aritu..

okla nak up-date kl trip yg aritu nyer... lambat sgt up-date nnt basi lak citenyer... hehehehe..

isnin,

isnin pagi lepak2 kat umah kakak kat sec 25.. bermalas-malasan kat umah ni.. ptg kiteorg gerak gi Ikea.. kalau dtg kl, wajibla gi ikea.. gi menjamu mata kat sane.. and one thing suke pasal ikea ni - suke sgt ngn karipap ikea.. sgt suke.. sempat la soping sket barang kat ikea aritu..


malam isnin kiteorg ade dinner cwa kat One World Hotel kat Damansara. Registration kul 8, kul 6 lebih kiteorg gi siap2 kat Royal Bintang Hotel. ni ade gmbar2 mase dinner aritu:



8 course Chinese cuisine.. mkn smpai tak larat...

ehsan with his successful and kaya raya friends..


with kak liza..

with siti hajar..

tema pakaian untuk dinner mlm ni adalah evening dress & suit.. sume melaram bagai nak rak mlm tu.. hehhehhhe.. aku biasa2 jer..



and the best evening dress of the night goes to....

cantik tul akak fiona ni.. walaupun dah berusia sket, tp tetap maintain cun..

dinner berakhir lebih kurang kul 12 mlm.. really enjoy the dinner, enjoy the night...

No comments: