05 April, 2010

'bergumbira' on weekend..

Agak tensen actually every Saturday for past 3 weeks kene gi uitm.. ade bengkel la, ade training la, ade nak kene review silibus la..ishh.. walaupun time bengkel, training aku ni main2 jer.. tp agak mengganggu la kan.. time tu la nak bgn lewat.. berehat2.. kemas umah..n kuar jln2..hhehhehehe..

Bile sabtu weekend aritu aku kene ade bengkel, so on sunday kiteorg kuar la jln2.. aku ni mmg kurang suke duk umah seharian kalau weekend.. kene kuar gak cuci2 mata.. soping sket2 ke.. tu mmg leh ilangkan tensen bg aku.. hehhehe..

Pagi breakfast fruit salad.. pastu tunggu ehsan bgn breakfast lagi untuk second round.. kali ni breakfast chicken nugget ngn toest'em & milk.. ( byk nye sy breakfast..huhuhuhu) pastu kemas umah.. surfing..lepak2 depan tv..then ptg sket baru kuar lunch..















Pas lunch gi jln2 kat Gurney Plaza.. gi bookstore, tgk2 n baca free buku n magazine.. hehhehe... window shopping.. then tershopping baju baby kat world of cartoon.. comel2 n cute2 baju2 baby kat situ..so ape salah nye beli baju untuk baby ni kan..hehehe..

lepak kat bookstore..

preggy me 6month...
mlm baru kiteorg blk, then lepak2 kat umah tgk ABH kat tv3.. so.. sekian sahajalah aktiviti saya pada hujung minggu lepas.. terima kasih..

No comments: