06 April, 2010

Antenatal Class


Since aku dah mengandung 6 bulan dah skangni..so td dah booking Antenatal and Breastfeeding Class kat Metro Specialist Hospital. Dr Lim promised akan call aku balik once tarikh dah confirm for next class.. Tak sabar nak gi kelas tu.. Kalau kat Uk, kelas Anternatal Class mmg wajib, this class will help early parenthood cam aku & ehsan ni to focus on pregnancy and get ready for labour and birth. This class surela jadi a great class untuk parent-to-be nanti yer...

No comments: