20 April, 2010

Alhamdulillah..

Semalam jupe supervisor, Dr. Anwar kat usm (thanks to my darling antar gi usm).. Thesis dissertation aku dah siap, nak tunjuk kat supervisor untuk dia btulkan yang mane tak ok.. alhamdulillah sgt2 pas dia belek2 tu, dia ckp everything's ok, so prepare for viva jer la nanti.. Thesis antar ujung bulan ni untuk salinan panel.. viva pulak 10-15 May.. huhuhuhu.. rase takut pun ade gak nak viva dah ni... mintak2 sume ok.. mintak2 panel kesian tgk aku yg tgh preggy ni, tak tnya aku teruk2..hehehhehhe

2 comments:

___MaZuRa___ said...

wow... congrats... tp viva belum setel lagi... ko nak kasi org kesian, ko kene jalan bg perut ke depan bg nampak sikit perut ko tu. perut kite kan kecik. nanti org tak perasan. cam aku naik train org tak nak bg duduk... maybe sbb perut kita tak nampak kot. hahahaha... anyway... wish u all the best. baby dalam perut tu mesti doa untuk mama dia jugak....

I am Ida Rahayu... said...

thanks mazura.. tu la, perut kiteni kecik kot, ramai yg tak perasan sgt.. mase viva tu aku dlm 30 weeks iaitu 7 bulan setgh.. harap2 perut dah kedepan.. hehhehehe