15 March, 2010

semoga cepat sembuh.. amin..

td kul 11 pagi aku dan kwn2 gi melawat Kak Tuan Syahirah kat Hospital Pantai, Penang.. Kak Sya ni salah seorg lecturer uitm, dulu ex-lecturer aku. aku dgr dia dah tenat, derita akibat breast cancer. 3 hari lepas doctor kuarkan air dalam paru2 dia. lepas tu keadaan dia jadi tak stabil.. sian sgt aku tgk, rambut dia dah dipendekkan, nipis. dia pun dah kurus sgt.. mase kiteorg dtg tu dia baru pas mkn ubat.. then terus tertido.. bile tgk dia, hati rase sayu..
Kak Sya, semoga tabah menghadapi dugaan dan semoga cepat sembuh,k..

No comments: