25 March, 2010

kl trip.. part 1

Semalam baru masuk opis, bercuti isnin & selase. masuk keje amatla malas nak buat kije, arini pun terjangkit lagi malas nye.. huhhuhuhuhu.. semlm sempat buat soalan test utk test next week dah kire percapaian yg membangggakan aku kat bilik opis ni.. hehhee

nak up-date last weekend nyer story..

Last weekend sabtu mlm - selasa tghari aku ngan ehsan turun kl. main agenda ehsan ade dinner kat One World Hotel, Damansara isnin mlm. kiteorg turun awal sb nak soping, jln2 and jupe kwn2..

ahad pg..

mulakan hari dgn breakfast with cik ju n his husband. breakfast kat khulafah sek7. dah lame tak jupe cikju, nyembang tak ingatla.. byk cite di-update smpai lupa couple masing2.. cikju pun dah quite berisi sejak kawen ni.. berseri-seri.. hehhhehehhe.. ade gmbar2 with her..

cik ju with his husband..

me and cikju.. lame tul tak jupe..

friends for eva..


ahad petang...

ahad ptg kiteorg ke rumah mazura& azlan lak.. kat sek17.. rase bangga ade gak, azlan bgtau terkejut kiteorg berjaya sampai kat depan umah diorg.. hehhehehhe.. paling best dpt mkn home-made spaghetti.. sgt sedap smpai kan perut aku ni penuhla.. nak gerak pun susah.. tanpa segan silu aku mkn.. gravy nyer perrgghhh sedap tul ( mazura, nnt aku nak resipi tau).. tak sempat nak amek gmbar spaghetti sebab bz mkn.

kiteorg nyembang2.. sementara tunggu appointment to klinik Umra sek13.. appointment utk detail 3d scanning.. sementara tu jugak kiteorg bergmbar lagi..

lihat peyot kmi.. dah agak boncit kan... tp perot kmi agak kecik, comel jer..

walhal mazura dah 6 bulan lebih, aku 5.5 bulan.

kami same2 preggy.. mazura 26~weeks, me ~ 22 weeks..

lebih kurang kul 4.45 pm kiteorg dari umah mazura terus ke sek 13, appointment kat klinik umra.. detail scan.. bagus gak do the detail scanning kat sini, layanan ok, tech yg buat scan pun ok, dia terangkan secara detail each part yg dia scan. and the most important~alhamdulillah baby sihat.. sume organ dah develop.. alhamdulillah organ baby sume ok..

nnt up-date lagi yg part 2 nye...





3 comments:

___MaZuRa___ said...

fineeeee.... aku sgt la gemok dia dalam gambar itu... hahahaha... perut mmg kecik, tp part lain yg besor... hahahaha... ye ke spagethi aku sedap... hehehehe (sambil ketawa malu2)... hahahaha.... nnt dtg la lagi kalau sudi. aku masak lain pulak...

Marsha said...

Ida..ade award kat blog marsha. Nt amik ek..TQ!!

ibu irfan & suri ajam said...

dua2 masih cantik masih lawa...adik2 kakwe nih....cik ide, sama due ngn akak rasenye...cik jue bile lg..?