25 March, 2010

kl trip.. part 1

Semalam baru masuk opis, bercuti isnin & selase. masuk keje amatla malas nak buat kije, arini pun terjangkit lagi malas nye.. huhhuhuhuhu.. semlm sempat buat soalan test utk test next week dah kire percapaian yg membangggakan aku kat bilik opis ni.. hehhee

nak up-date last weekend nyer story..

Last weekend sabtu mlm - selasa tghari aku ngan ehsan turun kl. main agenda ehsan ade dinner kat One World Hotel, Damansara isnin mlm. kiteorg turun awal sb nak soping, jln2 and jupe kwn2..

ahad pg..

mulakan hari dgn breakfast with cik ju n his husband. breakfast kat khulafah sek7. dah lame tak jupe cikju, nyembang tak ingatla.. byk cite di-update smpai lupa couple masing2.. cikju pun dah quite berisi sejak kawen ni.. berseri-seri.. hehhhehehhe.. ade gmbar2 with her..

cik ju with his husband..

me and cikju.. lame tul tak jupe..

friends for eva..


ahad petang...

ahad ptg kiteorg ke rumah mazura& azlan lak.. kat sek17.. rase bangga ade gak, azlan bgtau terkejut kiteorg berjaya sampai kat depan umah diorg.. hehhehehhe.. paling best dpt mkn home-made spaghetti.. sgt sedap smpai kan perut aku ni penuhla.. nak gerak pun susah.. tanpa segan silu aku mkn.. gravy nyer perrgghhh sedap tul ( mazura, nnt aku nak resipi tau).. tak sempat nak amek gmbar spaghetti sebab bz mkn.

kiteorg nyembang2.. sementara tunggu appointment to klinik Umra sek13.. appointment utk detail 3d scanning.. sementara tu jugak kiteorg bergmbar lagi..

lihat peyot kmi.. dah agak boncit kan... tp perot kmi agak kecik, comel jer..

walhal mazura dah 6 bulan lebih, aku 5.5 bulan.

kami same2 preggy.. mazura 26~weeks, me ~ 22 weeks..

lebih kurang kul 4.45 pm kiteorg dari umah mazura terus ke sek 13, appointment kat klinik umra.. detail scan.. bagus gak do the detail scanning kat sini, layanan ok, tech yg buat scan pun ok, dia terangkan secara detail each part yg dia scan. and the most important~alhamdulillah baby sihat.. sume organ dah develop.. alhamdulillah organ baby sume ok..

nnt up-date lagi yg part 2 nye...





15 March, 2010

semoga cepat sembuh.. amin..

td kul 11 pagi aku dan kwn2 gi melawat Kak Tuan Syahirah kat Hospital Pantai, Penang.. Kak Sya ni salah seorg lecturer uitm, dulu ex-lecturer aku. aku dgr dia dah tenat, derita akibat breast cancer. 3 hari lepas doctor kuarkan air dalam paru2 dia. lepas tu keadaan dia jadi tak stabil.. sian sgt aku tgk, rambut dia dah dipendekkan, nipis. dia pun dah kurus sgt.. mase kiteorg dtg tu dia baru pas mkn ubat.. then terus tertido.. bile tgk dia, hati rase sayu..
Kak Sya, semoga tabah menghadapi dugaan dan semoga cepat sembuh,k..

07 March, 2010

Relaxing....

tema di hujung minggu ni ber'rilex2' dan bersantai2 kat umah.. di samping tu aku try menghabiskan marking test1 student ni.. sian, test 1 24feb aritu, tp smpai skang pun aku tak siap marking lagi.. maybe student duk bertanya2 bile la lecturer ni nak bg blk kertas diorg.. hehhehehhee..

03 March, 2010

friend visit...

Last Sunday feri and her husband, firuz dtg penang.. kebetulan firuz ade trip ke Penang, feri ikut skali.. feri ni adalah my bestfriend mase sekolah dolu2.. dia sgt gler2, sgt sporting n be a close friend to me.. although we have a very limited time since they need to catch flight on 8 pm, hhuhuuhuhu.. tak puas gosips, tak sempat abis share citer2, bergelak ketawa smpai lenguh tulang rahang.... but we are having a great time together..

with feri at Feringghi..

At hard rock hotel..

we see ourself at up-mirror..

with mr M.J yg putih melepak..



with abg2 beatles...

me, ehsan, feri n firuz...


kul 6ptg kami dah balik.. antar feri n firuz kat Royal hotel.. really have fun together, best sgt2... and .........feri, i'll be missing u...