08 February, 2010

yeay yeay balik kg...

Last weekend (friday-sunday) kiteorg blk kg. kat kota bharu.. sampai kb khamis lebih kurang kul 12 mlm dah.. mak aku tak tdo lagi time tu, rindu kat aku agak nye..3 hari rase kejap jer.. anyway dapat jugak lepas rindu kat family, memandangkan dah lame tak blk umah... tambah meriah, abg aku pun turut blk kg, sb dgr kiteorg nak blk.. dah lame tak jupe my nephew.. hakim..


Day1: Friday, 5Feb2010

with my sist at grand river view hotel, kb.. ehsan ade GBOP kat sini..

sempat singgah beli laksam kat Cherang ni.. meriah macam bulan puasa lak.. kuih2 tradisional kelantan sume ade dijual kat sini


Day 2, Saturday 6Feb2010
kat rumah with my nephew.. before kuar shopping..

at Pengkalan Kubor.. shopping time..

my bestfriend ever..

set2 Luminarc, Arcopal, Corelle . aku dtg sini mmg nak beli 1 pot set.. last2 beli 1 pot for 5liter Arcopal


vantage pun ade.. takyah susah2 nak gi Langkawi

shopping narita adik beradik toto utk dibawa blk penang..


lapar selepas shopping, kami gi mkn seafood celup tepung kat PCB

mkn ramai2, ayah tak ikut sb keje on Saturday

with my my bestfriend, da greatest mum in the whole world..

Day 3, Sunday 7Feb 2010,


balik penang.. huwaaaa...

singgah sekejap kat dataran titiwangsa.. love the green scenery



sampai Penang lebih kurang pukul 9 mlm.. start missing my family so much.. especially my mum.. blk aritu aku realise mak aku dah semakin berusia.. ayah punn.. sebak btul time nak balik penang.. kalau dolu2 time nak blk uitm sure aku nanges..

the sweetest moment everytime blk umah ialah kiteorg adik beradik (aku ngn adik pompuan aku 2 org, kdg2 abg aku pun join skali) suke lepak, share citer kat bilik mak.. best port kat atas katil , lepak ramai2.. hehhehhhe.. kiteorg 1 family mmg very close..byk btul nyembang smpai lupa sume bende.. ajak mak aku nyembang smpai lewat mlm.. kekadang kesian tgk mak aku nampak ngantuk2 dah sb jarang tdo lewat, tp nak jugak update citer sepanjang kiteorg takde kat umah..walhal aku selalu call umah everyweek.. kengkadang tu smpai lupa ehsan kat luar.. so sorry darling..

kalau blk umah, ape yang aku nak mkn mesti mak ayah aku sediakan. dari kecik smpai skang, ape yg adik beradik kiteorg nak mkn mesti dapat nye.. kalau ade makanan favourite musti mak ayah aku simpan kan, time blk umah dpt mkn.. so touching bile ingat balik..

bulan 3 nnt maybe family aku turun Penang lak.. really can't wait...

No comments: