18 February, 2010

Holiday Lagi... Langkawi Island

Cuti CNY aritu kami berholiday lagi.. kali ni Langkawi lak.. huhuhuhu.. 3 hectic week.. 3 minggu turut2 kami bercuti.. bercuti sakanla kali ni.. start dari Cameron Highland, Kota Bharu and last weekend aritu Langkawi Island.. anyway sgt sonok dapat bercuti menghabiskan masa sesame.. yang pelik nye, tiap kali bercuti aku ok je, takde ape2 masalah. Travel gi cameron dgn jalan yg bengkang bengkok, aku relax je.. naik feri gi langkawi pun aku rilex je.. alhamdulillah sgt2...

Actually kami ade kenduri sepupu ehsan ( pompuan), kawen ngn org Kuala Nerang, Kedah.. FAmily ehsan sume turun Kedah.. pas kenduri tu kiteorg decide nak bercuti di Langkawi..

on the way to Langkawi..

menunggu ketibaan feri at Kuala Perlis..

feri ni la bawang kiteorg to Langkawi..

dalam feri to Langkawi..

di jeti pekan kuah.. posing with kak nadia and kids

di sini la kami ber 7 tinggal~ Kondo Istana.. memandangkan kami ni bercuti time public holiday, rate nye agak mahal la.. huuhuhuhu

van ini la yg kmi pusing2 Langkawi.. dan tourist guide kami of course la darling kesayangan ku...

Pagi2 selepas check-out, bergambar ramai2 depan kondo.. it's time to shopping!!!
ensem nye pakcik tourist guide kiteorg... hehhehehehe

utk pusing2 langkawi..

disekitar dlm van..

my M.I.L and S.I.L

my B.I.L and the kids

shopping time...

Bile aku~ 17 weeks (4 months ++) mama to be berposing....


di depan Kedai Haji Ismail, very hot weather..

at kota mahsuri..

at pantai tengah.. cuaca sgt2 panas.. aku selsema teruk aritu, muka pun dah merah2 tak tahan panas..

dalam feri..posing lagi berdua2 an.. nak balik ke kuala perlis dah.. sekejap nye rase bercuti...

barang2 yg kiteorg shopping kat sane...


percutian kali best sgt.. really have fun.. thanks to my beloved husband's family yg join kiteorg together2 bercuti kali ni... ramai2 meriah sket...

3 comments:

___MaZuRa___ said...

amboi2... jalan sakan baby ko ek...

scweet mafis said...

aaa korang pegi langkawi tak cakap..klu tak leh tolong survey coklat utk wedding kt sana hehe

Ida Rahayu said...

hehhehhe.. Mazura, Langkawi ni salah satu tmpat mengidam aku tau.. tercapai gak hajat..

east, sowi,k tak bgtau.. last minute planning.. tapi Langkawi ni best.. nnt leh la kite plan bercuti bersame2..bgtau teleng,k..