22 February, 2010

enjoy lagi...SEDIM ECOPARK...

Last weekend, on Saturday kami ber'enjoy' lagi.. kali ni kat Sedim Ecopark,Kulim lak.. join kwn2 CIMB ehsan berPICNIC kat sini.. best ar korang, suggest tmpat ni, cuaca panas skangni amat sesuai la kmi gi berendam mandi air terjun.. sejuk sket badan ni.... sejuk sket???hallooo.. bukan sejut sket..tp gerrr gggeerrrr.. amat sejuk... ssyyoookkkkk sggt!!!!!


ketibaan...


sesi bergambar...

sebelum mandi.. menjamu selera la dulu..

dah kenyang mkn.. ape lagi...mandi time!!!
kanak2 mandi kat tmpat cetek jer..



splashing...
bermacam2 gaya..

heee... rase cam tgh bercinta lg la.. hahhahhaha.. padahal mase bercinta tak pernah gi mandi air terjun...
acara kiteorg pada hari itu ialah.. mkn and berendam.. pas berendam mkn lagi.. hehhehhhe.. best gler...lama gakla berendam, sampai beku rase badan ni.. baby senyap je.. sejuk kot.. adela sekali dua rase baby kicking.. pastu aku gi berendam..terus senyap.. sejuk la tu...

6 comments:

___MaZuRa___ said...

nanti2 kalau baby tak nak dok umah, jgn marah baby tau... marah mama ngan papa asyik dok bawak dia jalan dr dalam perut lagi... hahahaha....

Ida Rahayu said...

hehhehehhe... itula mama ngn papa baby ni asyik jalan jer..

mazura..bile kite leh jalan2 together-gether ni???musti best..

Ida Rahayu said...
This comment has been removed by the author.
___MaZuRa___ said...

tu la... tak tahu la bila... tp hati ni mmg meronta2 nak g jalan penang... nnt aku try pujuk daddy cool aku tu ok...

sue_syarq said...

ur hubby looks a little bit chubby la..n u maintain slim jer,hehe..

ADAM said...

rindunya nak balik sedim..panasnya klang valley ni. dapat berendam best nihh