16 January, 2010

i'm 28th!!!!!

today is my birthday.. arini dah bertukar angka dari 27 ke 28 tahun.. 2 tahun lagi dah 30 dah..huhuhuhu.. kalau tgk angka rase dah tua dah..tp jiwa rase cam muda lagi ni..ehehhehe..


on my birthday, takde la celebration yg gempak2.. ntahla..dah rase tanak untuk sume tu. mungkin pembawakan bb kot..hehhehhe.. kalau dulu, on my birthday nak kene gi mkn western food.. (skangni dah tak lalu nak mkn western food) dah bosan kot.. skangni kek pun tak suke sgt.. lebih2 lagi kek coklat.. kek coklat kalau dulu my favourite tp skangni kalau mkn cam ade something yg tak kene..pahit, tak sedap sume ade.. pelik nye ida rahayu skangni... imbas kembali, mase kecik2 dulu, kalau ade birthday, musti nak ade birthday party.. musti nak kene ade kek.. musti nak kene tiup lilin..hehhehhehe.. sonok nye mase muda2 dulu..


tp skangni rase cukupla ade org yg di sayangni ade di sisi, keep loving me each day.. jaga aku, tolong picit aku time lenguh2..tolong sakat aku, smpai aku majuk2 manje..hehhehhe..thanks my darling, u make my life so flowery... ucapan birthday dr kwn2 pun dah cukup buat aku happy, makna nye aku still lg di ingati oleh kwn2..thanks for all of the happy birthday wishes.. thanks so much...


birthday kali ni tak mintak ape pun, cuma time pregnant ni suke sgt bau wangi.. dlm kete nak wangi, kat umah nak wangi.. hhehhehehe.. hari2 nak kene wangi... nak kuar kejap pun nak kene wangi.. so mintak ngn en ehsan belikan perfume.. ehsan bawakla aku gi beli perfume kat megamall.. byk yg test bau nye tp suke gak kat clinique happy.. yang lain sume tak berkenan bau nye..

pastu ingat nak jugak gi shopping brg2 baby.. dah masuk butik baby, tapi masalah nye sb tak tau lagi bb boy ke gurl, so quite hard to decide the colour.. erm.. so we decide shopping nnt bile dah tau gender baby.. senang sket..

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.