26 December, 2009

Result USM saya dah kuar..

Alhamdulillah.. Result usm saya dah kuar beberapa hari yg lepas.. amat bersyukur result saya agak ok..walaupun di hari exam saya demam.. yang penting mencapai target sebab uitm bagi syarat untuk convert tetap nnt cgpa master should be above 3 pointer..

To all my friends, congrate sb korang nyer result pun agak gempak2.. bukak sem ni same2 la kite buat dissertation lak.. dissertation dah tak kira pointer dah.. LULUS or GAGAL je.. chaiiyok chaiyok!!!!