02 November, 2009

analog oooo analog...


yuhuuuu..final exam analog dah settle... alhamdulillah soalan ok la.. berkat berkampung ngn kwn2 almost 2 weeks..huhuhu..susah tu subjek ni.. advanced analog ni advanced kepada electronic..fuhhhh.. mmg susah nak cakap tahap kesusahan nye.. seminggu dua before exam bak kate org- makan analog, tido analog, tgk analog..mimpi analog..sume analog la..ehsan pun naik heran tgk aku dok study analog tak abis-abis lg..yela sblum ni mmg susah nak tgk aku study.. hahha.. aku mmg malas belajar... tp sebab nak exam aku pulun la belajar.. tau pun takut...

to all kwn2 belajar aku - rostam ( cikgu besar, dia otai analog. mmg terer dia ni.. mase exam aritu sejam setengah dah kuar..mmg tabik spring ar), mydin, amir, shahrizal, azhar, fauzi, kak sal and kak nurul, tQ very much sb byk tolong.. u guys mmg berhati mulia ar...

pas exam ehsan banje mkn..dinner ikan siakap sweet n sour kat bm tomyam.. mmg sedap sgt , mkn sampai tak larat nak bawak perut..huhuhu...


skangni duk prepare for my second n last paper. exam tak abis lg..bunyi lega cam dah abis exam jer.. hahha..on 17th is microP.. last final exam utk master program.. sem depan tinggal thesis jer.. mudah-mudahan aku leh jawab sume soalan dgn tenang dan dengan baik sekali.. amin.. kwn2 tlg doakan saya,k...

No comments: