22 November, 2009

Alhamdulillah..i'm gonna be a mother in July next year!!!!

alhamdulillah.. arini aku dah pregnant 5 weeks 2 days.. due date on 22nd July 2010. org yg paling happy surela en ehsan..he going to be a father..hehhehheh.. mak ayah, mertua aku pun tak ketinggalan sonok sebab akan bertambah lg cucu diorg.. syukur sgt sb doa kami telah dimakbur-Nya..

setakat arini alhamdulillah sgt, sb start alahan teruk lg..cuma sejak dua menjak ni bdn aku asyik panas je pg2..after breakfast, dah ok..then mlm lak rase tu dtg.. selera mkn lak ok jer.. setakat ni berat badan dah naik 54kg.. muntah2 lum start lg, tp kwn2 bgtau normally morning sickness start after 6 weeks of pregnancy..huhhuuhu..

boy or girl? tak kisahla dapat boy or girl, yang penting sihat sempurna.. moga2 kesihatan aku ngan baby ok smpaila deliver nnt..

to mazura- aku dah join the club weyyy....




1 comment:

___MaZuRa___ said...

idaaaaaa....... ya ALLAH hepi nye aku...... sebaya la anak kite nnt. aku nye due 25 june. june babies rock weyyy.... aku ni alhamdulillah.... mmg tak de morning sickness lagi and hopefully tak de la kot. bau2 ni mmg tak leh tahan la. jumaat lepas check up turun 1 kilo sbb tak lalu makan. tp doc ckp normal. weyyy.... nnt boleh la kite chit chat ek... take care tau... jgn buat keje berat2. suruh ehsan buat. hehehe. aku ni nak masuk 10 mggu dah.