22 November, 2009

Alhamdulillah..i'm gonna be a mother in July next year!!!!

alhamdulillah.. arini aku dah pregnant 5 weeks 2 days.. due date on 22nd July 2010. org yg paling happy surela en ehsan..he going to be a father..hehhehheh.. mak ayah, mertua aku pun tak ketinggalan sonok sebab akan bertambah lg cucu diorg.. syukur sgt sb doa kami telah dimakbur-Nya..

setakat arini alhamdulillah sgt, sb start alahan teruk lg..cuma sejak dua menjak ni bdn aku asyik panas je pg2..after breakfast, dah ok..then mlm lak rase tu dtg.. selera mkn lak ok jer.. setakat ni berat badan dah naik 54kg.. muntah2 lum start lg, tp kwn2 bgtau normally morning sickness start after 6 weeks of pregnancy..huhhuuhu..

boy or girl? tak kisahla dapat boy or girl, yang penting sihat sempurna.. moga2 kesihatan aku ngan baby ok smpaila deliver nnt..

to mazura- aku dah join the club weyyy....




17 November, 2009

Horrreeeyyyy!!!!!!!

Alhamdulillah final exam berakhir sudah... pg td paper micro-P - final exam terakhir untuk program master ni.. Sem depan buat dissertation (projek) jer.. so sem depan prepare untuk viva which is on april 2010. Chaiyok!

03 November, 2009

training yg bosan...

today from 9am to 5pm sehari aku duk kat lab microwave sb ade training spectrum analyzer.. really damn boring.. boring and ngantuk...



a guy from agilent giving a boring lecture..

5 dan 6 hb smbung lagi training yg bosan ni..huhuhuhu..tak sanggup.. is there any ways to make me escape from this boring training?????

02 November, 2009

analog oooo analog...


yuhuuuu..final exam analog dah settle... alhamdulillah soalan ok la.. berkat berkampung ngn kwn2 almost 2 weeks..huhuhu..susah tu subjek ni.. advanced analog ni advanced kepada electronic..fuhhhh.. mmg susah nak cakap tahap kesusahan nye.. seminggu dua before exam bak kate org- makan analog, tido analog, tgk analog..mimpi analog..sume analog la..ehsan pun naik heran tgk aku dok study analog tak abis-abis lg..yela sblum ni mmg susah nak tgk aku study.. hahha.. aku mmg malas belajar... tp sebab nak exam aku pulun la belajar.. tau pun takut...

to all kwn2 belajar aku - rostam ( cikgu besar, dia otai analog. mmg terer dia ni.. mase exam aritu sejam setengah dah kuar..mmg tabik spring ar), mydin, amir, shahrizal, azhar, fauzi, kak sal and kak nurul, tQ very much sb byk tolong.. u guys mmg berhati mulia ar...

pas exam ehsan banje mkn..dinner ikan siakap sweet n sour kat bm tomyam.. mmg sedap sgt , mkn sampai tak larat nak bawak perut..huhuhu...


skangni duk prepare for my second n last paper. exam tak abis lg..bunyi lega cam dah abis exam jer.. hahha..on 17th is microP.. last final exam utk master program.. sem depan tinggal thesis jer.. mudah-mudahan aku leh jawab sume soalan dgn tenang dan dengan baik sekali.. amin.. kwn2 tlg doakan saya,k...