22 October, 2009

a pink day..

after my last class at usm arini.. ape yang saya lakukan? hehehheehe..untuk pengetahuan kwn2, bulan ni bulan plg getir dalam hidup saya..sungguh busy dan kelam kabut nye saya akibat dr test, asg and project usm ditambah lagi saya adalah pekerja di uitm...hehhehehhe...haru nye hidup saya..
so arini after my class

1. me and class-mates ( as usual fiza, mydin & rustam) pi pekena roti canai banjir kat Riyas.. One of the best roti canai dekat usm ni... pas mkn borak2 sket, gelak2.. ditambah pulak cerita hari malang mydin kat penang bridge.. cite sedih tetiba jadi lawak... kiteorg gelak smpai sakit perut... nnt ade mase aku share...

2. do some rewards for myself.. actually bukan rewards sgt.. tp dah lame buy something for me..hehhhe..bukan lame sgt..2 -3 hari jer.. last week dah beli, tapi kaler ijau.. tak kisahla.. aku tersuke 1 tudung kat butik deena ni..actually bukan tudung tp selendang.. so, abis kelas terus ke butik tu.. after do some fitting, i choose this one..

hhehhehehe.. ni try jer.. sb nak share kat blog.. tak basuh pun lagi...

then,

3. after buy this selendang, i go for hair treatment. at APT Professional Team Salon..actually this is one of a good hair salon kat sini la.. dah 2 bulan tak buat hair treatment so i think today is the day that i should do. Errmm.. kedai ni ok la..the best thing yg aku suke mase treatment process, bile hair stylist dia urut2 kepala and leher ni..uisshh..mmg release ar... diorg ni mmg gentle sgt.. then she do some cutting sb dkt hujung2 rambut cam dah kering..

sempat snap gmbar while doing the treatment.. hehheehhe.. aku bgtau adik stylist tu nak rambut cm gmbar kat magazine ni...result - my hair- ok la but not exactly as the picture sb rambut straight but still have the layers .. ermmm... result dia takleh la upload kat sini.. simpan utk suprise kan my husband...

then after do all that things.. lebih kurang pukul 3.00pm aku pun blk office.. do some work.. hhehehehe..keje rupanye aku arini... and blogging...

so today is the end of class kat usm for this sem.. tp esok ade lagi 2 presentation.. huhhhuhhu.. nextweek gonna be study week..and i have to pulun for my final exam on 2 nov.. which is around the corner... takpe.. esok, nextweek, pulun for exam tu crite lain..huuhuhuhu.. 1 thing that afraid to imagine... yg penting arini saya ENJOY!!!!

21 October, 2009

my tiny little plan...

blogging at my office.. skangni 3.20pm.. arini ingat nak balik awal sket.. plan nak masak for dinner la malam ni.. ok gak since dah lame tak masak.. really sorry, darling.. syg dah lame tak cook dinner for us, really busy with my hectic usm life.. anyway, i'll cook something special tonite,k?