19 September, 2009

Baju kurung ijau..

sehari sebelum raya baru dapat tau baju raya aku tak sempat siap..dugaan dugaan..huhuhuhu.. baju raya chiffon hijau plan nak pakai mase first day raya tak sempat siap.. mmg berbakul bakul aku maki tailor kat kg tu...kurus jugakla puasa aku hari tu..hhhuhuhuhu... ptg tu jugakla aku gi cari baju ready-made kat kb mall..dahla esok nye nak raya..haru di buatnye.. sakit ati punya pasal aku beli 2 pasang baju raya ijau ngn purple.. yg sepasang baju kurung ijau tu tak berapa matching sangat dgn ehsan..huhuhuh.. ape nak buat... so raya tahun ni ade 5 pasang baju raya..huhuhuhu...

No comments: