01 July, 2009

Sweet - sweet news

Sweet - sweet news no 1:

Result USM dah kuar..huhuhuu..alhamdulillah dapat score above 3 pointer sem lepas. Biasala bile result dah kuar, kwn2 mula kecoh soh check result..Mulanye cam takde perasaan nak check, tp bile diorg dah bising2 nak gosip, aku pun gagah la check..Redha je la ape yg berlaku..tp bile tgk result---SMILE..hhehhehehhe...anyway congrateZZZzzz for all my friends for score well in our final Exam last sem..


Sweet - sweet news no 2:


Cheese Walnut Cuppies.. mmg sedap sgt2.. Cuppies ni special request by my own design.. hahahhaa..ehsan tergelak tgk design ni, sb biasa tgk aku lukis conteng2.. Cheese Walnut Cuppies ni aku aku beli untuk dia...

Sweet - sweet news no 3:

Shooping sandal. Skangni dah beralih alah ke Scholl lak..kisah nye, aku asyik mengadu kat ehsan kaki aku sakit sb sandal2 aku tu. Bile bnyk berjalan kaki jadi tak selesa..Checceh, sebenarnye tu hint aku nak beli sandal baru..hehehhe.. mulaye plan nak cari new sandal utk aku, tp ehsan pun tersuke kasut adidas. So dia beli satu kasut, aku satu sandal..

sorang dapat sepasang..


Sweet - sweet news no 4:

aku ngan ehsan turun KL last weekend. Main objective nak jupe mak mertua. Sempatla jupe kejap. Sabtu pagi diorg dah blk T'ganu, then kiteorg pun jalan - jalan KL. Do some shopping and tidak ketinggalan jugak jupe kawan2 kat sane.



Sweet - sweet news no 5:

Dapat Shopping kat ikea....mmg suke sgt tempat ni..

ehsan memilih gelas..

soping sampai penat..



Sweet-sweet news no 6:

Dapat jupe kawan2 sekitar KL & Shah Alam..Sempat jupe Naieng-comel btul anak dia, Aneesa. anak dia warded kat KPJ shah alam..sakit2 pun active bangat..fuhh..

Then kiteorg jupe Puai..baru sebulan bersalin..anak dia Puteri Humairah asyik tido, kiteorg bising2 pun tak bangun2 jugak..Furd ngn Ereen pun kiteorg sempat jupe..dah ade baby gak..10 bulan..comel, mata bulat tul..geram aku tgk..

then lastly before balik Penang ari ahad, kiteorg gi putrajaya, jupe kawan ehsan si pengantin baru Kimi ngn wife dia aku tak ingat dah nama ape, and jupe Nurul my ex-housemate kat sane..anak dia comel, putih melepak..tp tak sempat nak amek gambar diorg sb asik bercerita..bnyk bende nak share sb lame tak jupe..


Sweet-sweet news no 7:

Dapat jupe budak-budak yg comel ni..anak sedara ehsan, on da way balik Penang, kiteorg singgah jusco ipoh..kakak dia ade kat sane tgh dinner kat mcD..

aksi si adik

si abang menumbuk peyot ayah teh nye

"kasut kami same"







No comments: