30 July, 2009

How dirty Kulim Road is...

Weekend aritu aku & ehsan pergi pekan kulim..this is my first time go to this place walhal dah lame aku kat Penang. on my opinion, the way to Kulim, di sepanjang pekan , nampak kotor glerrr... Ehsan pernah bgtau aku Kulim mmg kotor, nampaknya aku terpaksa bersetuju dengan pendapat husband aku tu..
dah la on da way to this pekan, jln tetiba jam..sb ade indian kristian gi church..


bile kete pun slow, aku pun snap la a few pictures..

ramai tul indian yg lalu lalang dan bukak kedai kat tepi jln tu..aku rasa cam kat india lak...tp asalak diorg sanggup menjalankan activity menjual dan membeli dlm smpah tu..ade yg jual makanan lak tu..tak geli ke nak mkn??



No comments: