18 May, 2009

A sweet moment..with her..

  • Td aku dapat call dr kak ros. lame gak la kiteorg nyembang..up-date gosip2, pasal life dan byk lg..dia dh pregnant pun..so sweet..due bln 7 ni..congrate kak ros..i'm happy for u..kak ros ni merupakan ous-mate & opis-mate aku mase kiteorg still single kat damansara dulu. tu First keje aku dapat after abis degree..hari2 gi keje ngn dia..7 bulan jer aku sempat keje kat situ and kenal kak ros ni. then aku move to png sb dapat offer pensyarah kat uitm png ni.
  • nyembang pasal dia rindu lak aku kat dia..walaupun 7 bulan kenal kak ros ni, rasa cam 7 thn..hehehe..kak ros ni baik sgt2..sgt penyabar la org nye..dgn sabar nye dia layan karenah aku ni..

bab-bab mkn, kak ros suke layan aku ..roti bakar ni mmg favourite aku..

kak ros slalu bawak aku makan kat mcD..hehhehe..

mase nak konvo degree..

kak ros bawak aku gi shopping kain kat nilai3..kain ni aku buat kebaya mase konvo

saat riang-ria kat shakey's pizza One Utama..

yg ni formal sket..attend oil& gas exhibition @ klcc

dah lame aku tak jupe kak ros ni..last skali aku meninggalkan umah sewa tu 16July07..dah nak masuk 2 tahun dah..cepatnye mase berlalu..

" having u as a friend, is like having a dear sister.." tu kata2 aku last mase nak move to penang.huhuhu..really miss u..promise will meet u if i in kl..

No comments: