20 April, 2009

What a relief...

Final exam baru je abis..huhuhu..lega tul..aku bantai tido jer pas exam..2 paper sem ni..alhamdulillah both Data Communication and Artificial Intelligent dah berjaya aku harungi..Data Communication paling aku takut dlm history belaja ni..aku paling lembap bab networking..tp alhamdulillah sebelum final exam aku dah tau caner nak kire subnet, superneting, nak configure 2 pc guna java programming..huhuhu..thanks kat kwn2 sudi membantu aku..

  • Ingat mase study week aritu paling tight schedule dlm idup aku..mane tak nyer..utk master aku ade 2 projects+ 2 presentations. 1 project data com, then 1 lg project Artificial Intelligent..then kat uitm aku kene abiskan marking test, siapkan coursework student, supervise project student, jd panel utk presentation final year project..paling penting nak study utk final exam ni memandangkan paper aku isnin dan rabu...fuhh..mmg pack gler..sampai demam2 la aku nak final..tp alhamdulillah la aku tak blur mase exam..lehla aku jawab exam walaupun aku plg bising dlm dewan exam, dgn batuk..hehheh.. tp nasib baik ade suami dan kwn2 yg byk bg support..thanks...
  • Skangni dah tak busy lg dah..tp ade 1 lg project Artifical Intelligent nak kene antar n present rabu ni..mula nye cam dah malas nak layan project ni after exam sb kene guna maplab..tp pas weekend aritu dah jln2 n rehat secukupnyer..okla aku buat gak..dah on progress..
  • Weekend ni husband aku ajak gi jln2..ajak pi Langkawi makan angin, soping coklat byk2..ilang tensen..uhuhuhuhu..yg tu aku suke..ahakss...

No comments: