30 April, 2009

Start with..Lunch for free...

  • Lunch arini actually ditaja oleh my Ex-Ketua Bidang. Pm Rusnani. Dia belanja kiteorg staf-staf FKE mkn pizza kat pantry fakulti mase lunch tadi. Dia order 10 biji pizza ngn sebijik kek untuk santapan kiteorg.. Berjaya gak aku menghabiskan 3 slices pizza with a slice of cake td. Ambik ko..Kenyang cam nak pengsan..dah la slice pizza tu besar2..
  • After dah kenyang2 tu aku lepak2 lagi kat fakulti tu siapkan Course File.. Dah abis, update Teaching Portfolio lak..Fotostat sample Tests, Quizes and student's Assignments.Kan skangni dah nak abis sem, selagi tak abis sem aku ni mmg malas nak update. Dah kuar email mintak sume Lecturer kene update Course File and Teaching Portfolio, baru la aku tergedik2 siapkan. Settle keje, balik bilik nak solat..
  • Petang japgi aku nak kene gi HEA amek bundle students. Bundle Final Exam. kul 2.00pm-5.00pm arini Student KEH215 having their final exam - Gud Luck for all of u. As penyelaras subject, my responsible is to takes all the bundles and deliver to my colleague for marking purpose.
  • Then 6.30ptg japgi janji ngn kawan2 nak main bola jaring training utk match inter Faculty next month. Tapi dah start hujan, ade training ke ni??

No comments: