27 April, 2009

My New adidas Sling Bag..

  • Last weekend my husband and i kuar hanging out shoping2..aim aku nak cari kasut sukan yg paling ringan utk jogging..azam nak jogging ni..nak exercise sket asyik mkn tido jer..aritu dah servey kasut jogging nike masa kuar shoping ngn kawan2..tp husband aku pesan, "sayang gi servey jer tau, nnt nak bli, ajak abang."
  • dah servey, dah aim pastu kmi pun gi la 1 kedai sukan ni..bukan kedai yg aku gi aritu tp kedai lain..nike same jer kat kedai maner2 pun..kat kedai tu aku amekla 1 kasut nike ni..then mintak saiz kat salesgirl, "saiz 6 dah abis la kak." huh..pulak..
  • akupun gi la jln2 kat kedai tu..pastu tara tara..aku ternampak sling bag..sling bag adidas..terus amek..siap try..ade 2 kaler.. pink and black..ni yg susah nak buat pilihan..hitam pun ok..pink-aku mmg tergoda ngn kaler ni..my favourite color..tnya husband aku, dia ckp 2-2 ok..adui..takan nak bli 2-2..aku pun pilih la kaler itam..salegirl tu siap tulis kat bil..pastu husband aku tnya, " btul ke sayang nak sling beg itam tu?" adui..ni yg buat hati aku berbelah bagi..last-last aku pun ckp kat salesgirl tu.." tak jadi la yg hitam tu..sy nak yg ni.."
  • tara...yg ni..

nak beli kasut jogging, beli slingbag lak..tp takpe next time leh kuar shoping kasut sukan lak..

1 comment:

___MaZuRa___ said...

owh my.... pink jugak jd pilihan.... tak pe ida.... kite kan berjiwa muda remaja... hahahaha.... beg kipling aku pun si azlan beli pink jugak......